Viesta C4Z Γυάλινη Κεραμική Εστία: Μαγείρεμα με κεραμική εστία – καθαρή, ασφαλής, οικονομική!
Το μαγείρεμα είναι εδώ και καιρό κάτι παραπάνω από απλή προετοιμασία φαγητού. Ορισμένοι ερασιτέχνες σεφ δεν χρειάζεται να κρύβονται μπροστά στους τηλεοπτικούς και αστέρες σεφ, καθώς η κουλτούρα του μαγειρέματος γιορτάζεται πλέον και στην προσωπική κουζίνα. Το μαγείρεμα είναι διασκεδαστικό! Ακόμα περισσότερο, όταν η εστία είναι εύκολη στην καθαριότητα, γιατί ας είμαστε ειλικρινείς: και ο καλύτερος επαγγελματίας σεφ μπορεί να κάνει λάθη...
Χαρακτηριστικά:
- ΕΛΕΓΧΟΣ - αυτόνομη γυάλινη κεραμική εστία 4 ζωνών
- ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ - 9 ρυθμιζόμενα επίπεδα μαγειρέματος ανά εστία
- ΑΝΕΤΗ - οθόνη αφής για μέγιστη ευκολία χρήσης
- ΑΣΦΑΛΗΣ - προστασία παιδιών, προστασία από υπερθέρμανση, προειδοποίηση υπολειπόμενης θερμότητας, αυτόματη απενεργοποίηση
- GS - Ελεγμένη ασφάλεια
- ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ με ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη/ρολόι
SAGA® χαρτιά ψησίματος και μαγειρέματος, λευκά, ανθεκτικά στη θερμότητα έως 220°C, αδιάβροχα, κατάλληλα για μαγείρεμα και ατμό, επενδεδυμένα με αντικολλητική επίστρωση και από τις δύο πλευρές, κατάλληλα για κατάψυξη, φούρνο, ατμομάγειρα, μικροκύματα.
Αυτή η νόστιμη ψητή πάπια sous-vide είναι απαραίτητη σε κάθε πάρτι. Σε λίγα λεπτά μπορείτε να έχετε ένα ζουμερό και νόστιμο πόδι πάπιας. Μπορεί επίσης να παρασκευαστεί σε τηγάνι ή φούρνο.
Αν σκοπεύετε να σχεδιάσετε, ανακαινίσετε ή να εγκαταστήσετε συστήματα μαγειρικής μπροστά - πάγκους, απλά καλέστε μας στο 04432 912730 ή στείλτε μας ένα email. Θα χαρούμε να σας συμβουλέψουμε με μεγάλη εμπειρία.
Αρωματική βιολογική αλεύρι ρεβιθιού από μη καβουρδισμένα ρεβίθια. Κατά το μαγείρεμα και το ψήσιμο, το βιολογικό αλεύρι ρεβιθιού εμπλουτίζει ποικιλία πιάτων με νόστιμο τρόπο. Έχει μια σταθερή θέση στην ανατολική κουζίνα και δένει επίσης ιδανικά σούπες ή σάλτσες. Για την παρασκευή τηγανίτων, ζύμης πίτσας, μπιφτεκιών και ως προσθήκη σε ζύμες ψωμιού και κέικ, το αλεύρι ρεβιθιού είναι ένα πολύτιμο συστατικό. Κατά το ψήσιμο, μπορεί να αντικατασταθεί έως και το 25% του αλευριού σιτηρών, ενώ η ποσότητα υγρού που αναφέρεται στη συνταγή θα πρέπει να αυξηθεί ελαφρώς.
Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στη διατήρηση και αύξηση της μυϊκής μάζας καθώς και στη διατήρηση φυσιολογικών οστών. Από μη αποφλοιωμένα και μη καβουρδισμένα βιολογικά ρεβίθια.
Για βιολογικά προϊόντα: DE-ÖKO-006
Προέλευση: Γεωργία ΕΕ, Γεωργία εκτός ΕΕ
Συσκευασία: Σακούλες 25 κιλών
Επεξεργασμένο σε: Ολλανδία, Τουρκία
Αγοράστε υψηλής ποιότητας ραφιναρισμένο ηλιέλαιο για μαγείρεμα, την καλύτερη ποιότητα μαγειρικού ελαίου. Έχουμε διαθέσιμες όλες τις γεύσεις και παραδίδουμε παγκοσμίως.
Το Agar-Agar εξάγεται από ορισμένα είδη κόκκινων φυκιών όπως οι Gelidiaceae και Gracilariaceae (τάξη Rhodophyceae). Το Agar-Agar έχει μια αδύναμη χαρακτηριστική οσμή. Το αλεσμένο Agar-Agar συνήθως βρίσκεται σε δέσμες από λεπτές, δερματώδεις, κολλημένες λωρίδες ή σε κομμένη, χνουδωτή ή κοκκώδη μορφή. Μπορεί να είναι ελαφρώς κίτρινο-πορτοκαλί, κίτρινο-γκρι έως ανοιχτό κίτρινο ή άχρωμο. Είναι ελαστικό σε υγρή κατάσταση και εύθραυστο σε ξηρή κατάσταση. Η σκόνη Agar-Agar είναι λευκή έως κίτρινη-λευκή ή ανοιχτού κίτρινου χρώματος. Η αντοχή του γέλης μπορεί να τυποποιηθεί με την προσθήκη δεξτρόζης και μαλτοδεξτρίνης ή σακχαρόζης.
Ιδιότητες:
- θερμοαναστρέψιμο
- σταθερό pH
- ανθεκτικό σε θερμοκρασίες έως 90 °C
- πήζει μετά την ψύξη
- χορτοφαγικό
- κατάλληλο για vegan διατροφή
- κατάλληλο για λακτο-χορτοφαγική διατροφή
- χωρίς γλουτένη
- χωρίς λακτόζη
- Κοσέρ, ΧΑΛΑΛ
Εφαρμογές:
- Παγωτό
- Γέμισμα γλυκών
- Μαρμελάδα
- Ζελέ
- Μαρμελάδα
- Φρουτοσαλάτες
- Γλάσο για τούρτες
- Γέμισμα για αρτοσκευάσματα και ζαχαροπλαστική
- Φρουτοκοκτέιλ
Ένα γαστρονομικό αποκορύφωμα στην κουζίνα σας! Ανακατεμένο με νερό, η βιολογική σκόνη καρύδας μας σας προσφέρει μια κρεμώδη και αρωματική γευστική εμπειρία - μια πραγματική εναλλακτική λύση στην κονσέρβα καρύδας. Είναι πολυδιάστατη στη χρήση και προσφέρει μια εξωτική νότα σε κάρυ, smoothies & shakes, σάλτσες & επιδόρπια καθώς και σε κέικ & αρτοσκευάσματα.
- από τη φύση της χωρίς λακτόζη & χωρίς προσθήκη ζάχαρης
- κρεμώδης & vegan - μια τροπική απόλαυση
- εύκολα διαλυτή, απλή δοσολογία
Συνιστώμενη προετοιμασία: 2 κουταλιές της σούπας (20 γρ.) σε 200 ml ζεστό νερό, ανάλογα με την επιθυμητή ένταση γεύσης. Η σκόνη μπορεί επίσης να ανακατευτεί απευθείας σε φαγητά κατά το μαγείρεμα.
Για βιολογικά προϊόντα: DE-ÖKO-006
Προέλευση: Γεωργία εκτός ΕΕ
Συσκευασία: Σακούλες 20 κιλών
Το νάτριο υδρογονοανθρακικό είναι ένα νατριούχο άλας του ανθρακικού οξέος και ανήκει στα υδρογονοανθρακικά. Η ένωση αυτή δεν πρέπει να συγχέεται με το νάτριο ανθρακικό (σόδα, χημικός τύπος Na2CO3). Περιστασιακά, για το νάτριο υδρογονοανθρακικό χρησιμοποιούνται επίσης οι παρωχημένοι και χημικά ανακριβείς κοινές ονομασίες διπλό ανθρακικό νάτριο και νάτριο διβicarbonικό. Στην αγορά, η ένωση προσφέρεται επίσης με τις ονομασίες σόδα μαγειρικής, σόδα ψησίματος, σόδα τροφίμων καθώς και με τις εμπορικές ονομασίες Bullrich-Salz και Kaiser Natron. Το νάτριο υδρογονοανθρακικό είναι μια άχρωμη, κρυσταλλική στερεά ουσία, η οποία αποσυντίθεται σε νάτριο ανθρακικό απελευθερώνοντας νερό και διοξείδιο του άνθρακα σε θερμοκρασίες άνω των 50 °C.
Εφαρμογές:
Το νάτριο υδρογονοανθρακικό χρησιμοποιείται στα τρόφιμα ως διογκωτικό και σε σκόνες αναβράζοντος τύπου. Εκεί υπάρχει ένα μείγμα σόδας με μια σταθερή οξύ όπως το κιτρικό οξύ. Επίσης, συναντάται σε δισκία μπάνιου και σε σκόνες πυρόσβεσης. Στην αποσκληρυνση του νερού...